Aan- en afmelden

Om het aanmelden in goede banen te leiden, maken wij onderscheid in het aanmelden van Feanstarsleden en senioren. Klik op de onderstaande link die voor u van toepassing is.

Aanmeldingsformulier senioren ’t Fean’58

Informatie over lidmaatschap SJO Feanstars
Sinds 2007/2008 heeft een samenwerking tussen de voetbalverenigingen v.v. ’t Fean ’58 en v.v. Surhuisterveen geleid tot een gezamenlijke jeugdafdeling SJO Feanstars. In het beginsel werden de A, B en C junioren van beide voetbalverenigingen ondergebracht bij SJO Feanstars. Al snel werden hier de D pupillen aan toegevoegd. Met ingang van seizoen 2015/2016 zullen alle jeugdspelers worden ondergebracht bij de gezamenlijke jeugdafdeling.
Zowel voetbalvereniging v.v. Surhuisterveen als v.v. ’t Fean ’58 mogen met trots leunen op een indrukwekkende historie. Deze historie heeft bijgedragen aan de identiteit van beide clubs en zal dit in de toekomst ook zeker blijven doen. Beide clubs hebben een duidelijke, positieve plek in het maatschappelijke leven van Surhuisterveen en omgeving. Meer informatie over beide moederverenigingen is te vinden op de website van de verenigingen.

Informatie over lidmaatschap
Je kunt lid worden vanaf 5 jaar. Zodra er plek is word je ingedeeld. Vanuit de Feanstarscommissie wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen met de nieuwe leden.

Aanmelding lidmaatschap
Het aanmelden van lidmaatschap kunt u doen door middel van het invullen van het aanmeldformulier
Aanmeldingsformulier Feanstars

Doorgeven van wijziging
Het doorgeven van adreswijzigingen, wijziging van IBAN etc. kunt u mailen naar secretaris Hesther van Dijk (secretariaat@feanstars.nl) van de Feanstarscommissie.

Afmelden lidmaatschap
Het afmelden van lidmaatschap kunt u doen door middel van het invullen van het afmeldformulier. Er wordt onderscheid gemaakt in het afmelden als lid van ’t Fean’58 en de Feanstars.

Afmeldformulier senioren

Afmeldformulier Feanstars