Geef je op voor de grote JubileumQUIZ op 22 juni

Vrijdagavond 22 juni wordt de grote pub-jubileum-QUIZ georganiseerd in het clubhuis van onze 60-jarige voetbalclub. De Quiz begint om 20.00 uur en de inloop is tussen 19.30 en 20.00 uur. De Quiz bestaat uit een aantal themarondes. Je krijgt vragen over bijv. voetbal, sport algemeen, muziek, de wereld en een ronde over ’t Fean ’58. Tussen de rondes worden de antwoorden snel nagekeken. Aan het eind van de Quiz spelen we Petje-op-Petje-af om de “’t Fean ’58 kenner van het jaar” te vinden. Hij of zij zal speciaal in het zonnetje gezet worden!

Voor de meestrijdende teams zijn er drie prijzen beschikbaar en natuurlijk de ’t Fean ’58 eer en wie wil die niet opstrijken!?

Je kunt je met een team van minimaal vier en maximaal zes aanmelden (18 jaar en ouder!) voor deze Quiz. Je moet een teamnaam bedenken en met de namen van je teamleden aanmelden via onderstaand mailadres. Aanmelden kan tot en met woensdag 20 juni.

a.jong60@chello.nl

Belangrijk gegeven is dat er die avond alleen deelnemers en geen toeschouwers worden toegelaten. En …… op de tafel staan afsluitbare plastic bakjes waar de uitgeschakelde mobiele telefoons in gedaan moeten worden. Gebruik betekent, volgens de strenge quizmasters, diskwalificatie en verwijdering!

Het belooft een prachtige en spannende strijd te worden.

Deel dit bericht...Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
3Share on Google+
Google+
0Email this to someone
email