13 en 14 april Bazar

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 april is het weer zover, dan zal de jaarlijkse bazar in ons clubhuis plaatsvinden. Net als voorgaande jaren staat de vrijdagavond in het teken van de jeugd. Voor de jeugd is er de mogelijkheid om een spelkaart te kopen voor zes euro. Hiermee kunnen ze meerdere spelletjes spelen, ontvangen ze twee plankjes voor het bekende Rad van Avontuur en kunnen ze nog meer verrassingen verwachten. Op deze vrijdagavond is een ieder van harte welkom in ons clubhuis om er een gezellige avond van te maken.

In tegenstelling tot voorgaande jaren is de opzet voor de zaterdagavond enigszins veranderd. Zo zijn er een aantal nieuwe spellen waarbij je het op kan nemen tegen bijvoorbeeld je vrienden of teamgenoten. Trap jij op de bierfietsen het snelst en heb jij het glas bier als eerste leeg? Of raad jij in de quiz ……
Ga de uitdaging aan!

Uiteraard kunt u onder het genot van een hapje en een drankje uw geluk ook beproeven bij het Rad van Avontuur. Ook zal er dit jaar op de zaterdagavond live muziek in het clubhuis aanwezig zijn.

Op de vrijdagavond zal de bazar avond beginnen om half zeven. Op de zaterdagavond trappen we een uurtje later af en zal de bazar aanvangen om half acht.

Wij hopen u ook dit jaar weer van harte welkom te mogen heten op onze bazar, zodat we er als vereniging wederom een zeer gezellig weekend van kunnen maken!