30 oktober: Online bingo

Update 29 oktober: Ruim 250 deelnemers hebben zich ingeschreven, een geweldig aantal! Hiermee wordt natuurlijk niet alleen onze mooie club ’t Fean ’58 gesteund, maar ook onze sponsoren krijgen de aandacht die ze verdienen!

De link naar de online bingo zal morgenavond, 30 oktober, omstreeks zeven uur op onze website en andere social media kanalen verschijnen. Deze kun je dan gemakkelijk bekijken vanaf het (mobiele) apparaat van jouw keuze.

De controlelijsten, lijsten waarop alle mogelijke antwoorden staan, kun je hieronder downloaden. Vooral voor ronde 1, de spelersplaatjes, is het handig om van te voren de namen er alvast bij te schrijven.

Klik hier voor ronde 1;
Klik hier voor ronde 2;
Klik hier voor ronde 3;
Klik hier voor ronde 4.


Op vrijdagavond 30 oktober organiseert v.v. ’t Fean ’58 een online bingo. Nu ons clubhuis is gesloten en na het daverende succes van de online PubQuiz organiseert onze activiteitencommissie een grote online bingo. De bingo zal online worden uitgezonden en is te volgen via het YouTube kanaal van v.v. ’t Fean ’58. De bingo wordt georganiseerd in samenwerking met diverse sponsoren en begint om 20.00 uur. De presentatie van de bingo is in handen van Jan Lammers en Joop Numan.


Klik hier om je aan te melden.

Bingokaarten
Je kunt al een pakketje kaarten kopen vanaf €15,00 per deelname, hierin zitten drie normale bingokaarten en één bingokaart voor de superronde! Met de bingokaart voor de superronde speel je mee met de eindronde voor de superhoofdprijzen welke spoedig bekend zullen worden gemaakt! Je kunt per pakket extra bingokaarten voor de superronde kopen voor €5,- , zo heb je nog meer kans op één van de hoofdprijzen. 

Tevens zal tussen de verschillende bingoronden een verloting van mooie prijzen plaatsvinden onder alle deelnemers van de bingo. 

De verkoop van de bingokaarten is inmiddels gestart, deze kunnen worden besteld via deze link. De volledige opbrengst van de bingo komt ten goede aan de vereniging, die door de coronamaatregelen nu onder andere de opbrengst van het clubhuis moet missen.

Met de bingo zijn prachtige prijzen te winnen welke mogelijk worden gemaakt door onze sponsoren. Onderstaand een greep uit de prijzen:
– 43 inch LG smart TV 4K, mede mogelijk gemaakt door eleQtro, Hovinga BV, van Kammen Autoschade en Borger tegels en sanitair;
– 1 minuut gratis winkelen bij onze hoofdsponsor Albert Heijn Surhuisterveen;
– Makita bouwradio incl. accu t.w.v. 170 euro door co-sponsor Notebomer Surhuisterveen;
– 1 jaar lang gratis autowassen bij Autoschade Minno van der Werff;
– Waardebon om gratis te sporten bij Sportcentrum Reflex;
– Waardebon van €75,- te besteden bij Hout en Bouwmaterialen Surhuisterveen;
– Lyle & Scott rugzak en pet aangeboden door Van der Lijn Wereldmode;
– Diverse andere prijzen en tegoedbonnen van onder andere NNAB, 100% voetbal, Bakkerij van der Bijl, Snackbar ’t Hoekje, B&G foodfactory, Intertoys Surhuisterveen, de Dikke Draai, Bakkerij Bart, Geert Hommes en Slagerij de Toer.

Speluitleg
Er worden vier rondes gespeeld op vier verschillende bingokaarten. De bingokaarten worden in de week voor de bingo opgestuurd (dit kan dus even duren) en ontvang je op het bij de bestelling opgegeven e-mailadres. 

Er is voor een bingo gekozen met speciale thema’s in plaats van een traditionele bingo. De bingokaart van de eerste ronde bestaat uit voetbalplaatjes van onze seniorenspelers. Daarna zal een ronde worden gespeeld welke bestaat uit muzieknummers waarbij de titel van het nummer en de artiest op de bingokaart staat. Voor de derde ronde is de bingokaart voorzien van voetballogo’s. De superronde staat in het teken van onze sponsoren!  

Per ronde worden meerdere spellen gespeeld en kunnen ook meerdere prijzen worden gewonnen. De presentator geeft aan voor welke bingo (bijvoorbeeld een rij, kruis, volle kaart, etc.) er wordt gespeeld, dit zal tevens op het scherm te zien zijn. Zorg ervoor dat je de bingokaart hebt uitgeprint en een pen bij de hand hebt, zodat je gemakkelijk mee kunt spelen.

Heb je bingo? Dan bel je zo snel mogelijk in naar de studio! De bingo wordt vervolgens gecontroleerd en de prijs wordt naar je opgestuurd of bij je thuis bezorgd. Is de lijn bezet? Dan ben je helaas niet de eerste beller en kun je op de livestream volgen of de bingo van de eerste beller juist is of niet.

Voor de club en de samenwerking met de lokale ondernemers in Surhuisterveen
Wij hopen op een grote deelname! Met deze bingo steunen we met zijn allen onze mooie club én indirect ook de lokale ondernemers in Surhuisterveen die de prijzen mede beschikbaar hebben gesteld!