A-categorie gaat voorlopig niet door

Voorlopig wordt het nog rustiger op de velden van ’t Fean ’58. Na de bekendmaking van de nieuwe maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het coronavirus, geen amateursport meer na 17.00 uur, heeft de KNVB besloten om tot nadere orde alle wedstrijden in de A-categorie af te lassen. Voor onze vereniging betekend dit het eerste elftal, tweede elftal en het damesteam. Daarnaast vallen ook diverse jeugdteams van de SJO Feanstars binnen de A-categorie.

De wedstrijden van het derde, vierde en vijfde elftal gaan voorlopig wel door, zij spelen in de B-categorie. Ook komende zaterdag komen zij dus in actie, zij het zonder publiek. Daarnaast komen diverse jeugdteams uit de B-categorie in actie.

Door de technische staf en het bestuur wordt gekeken naar alternatieven voor de teams die niet hoeven te spelen, denk hierbij aan onderlinge mixtoernooien, trainingen of oefenwedstrijden.

Wij hopen jullie snel weer te kunnen begroeten langs de lijnen of in ons gezellige clubhuis, tot die tijd: blijf gezond!