Aanmelden FIFA19-toernooi Familiedag

Nieuw dit jaar op onze familiedag is het FIFA19-toernooi, speciaal voor alle jongens en meiden van 10 t/m 15 jaar oud. Dit toernooi begint, net zoals het mixtoernooi, op 15 juni om stipt 13.00 uur.

Bij dit toernooi is er een maximaal aantal deelnemers wat mee kan doen, namelijk 64. Opgave gaat op volgorde van binnenkomst, dus vol is echt vol. Mocht je je te laat hebben aangemeld dan kom je op de reservelijst, het is dus van belang dat je het juiste e-mailadres opgeeft.

Omdat de organisatie in handen ligt van een externe partij is het van belang dat je om uiterlijk 12.45 uur aanwezig bent, het toernooi zal ongeveer duren tot 17.30 uur. Na afloop barst het feest los met DJ Anko, en kan iedereen genieten van een heerlijke barbecue. Nodig dus ook vooral je ouders, opa’s en oma’s en overige vrienden en familie uit om er met ons allen een gezellige dag van te maken!

Wij rekenen op jullie aanwezigheid, als je je aanmeld dan betekent het ook dat je aanwezig dient te zijn, zodat er geen lege plaatsen over blijven! Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden voor 12 juni a.s.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]