AVIA Clubsparen

In samenwerking met NNAB (garage Witteveen) introduceert AVIA het Clubsparen. De leden en alle mensen die de club een warm hart toedragen kunnen met een speciale clubspaarpas hun punten aan de club schenken. Voor iedere 100 punten ontvangt de club dan twee euro. Voor de passen kunt u terecht bij Gerard Veenstra (voorzitter) en Richard From (penningmeester).

Wat is AVIA Clubsparen? Speciaal voor (sport)clubs en verenigingen gaat AVIA met ingang dit
seizoen een nieuwe vorm van sponsoring introduceren: AVIA Clubsparen. De leden en alle mensen die de club een warm hart toedragen kunnen gratis punten sparen bij AVIA! Deze spaarpunten kunnen door de club worden verzilverd bij AVIA en geheel naar eigen inzicht worden besteed.

Ook ’t Fean ’58 doet mee aan deze spaaractie. Bij deze Goalgetter is ingesloten een folder en een inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier kan (ingevuld) worden ingeleverd bij:

• Richard From, Kloosterveen 3 (tel. 0512-364360; email: penningmeester@fean58.nl)
• Gerard Veenstra, De Houtduif 61A (tel. 0512-362224; email: voorzitter@fean58.nl)

Na het inleveren van het inschrijfformulier ontvang je een pasje, welke je bij het tanken in een speciaal apparaatje kunt steken op de balie van het tankstation. De punten worden dan meteen bijgeschreven op de lijst van ’t Fean ’58. Informatie hierover wordt gegeven bij de ontvangst van het pasje.

Hoe werkt het?
Bij elke tankbeurt op de deelnemende AVIA tankstations sparen de leden automatisch voor de club. Alle spaarpunten worden bijgeschreven op een speciale Clubspaarkaart waarmee de club de spaarpunten kan verzilveren bij de AVIA organisatie. Het is ook mogelijk dat bestaande AVIA klanten spaarpunten doneren aan de Club. Elke 100 spaarpunten is goed voor € 2,- contant!

Samen sparen gaat sneller! Rekenvoorbeeld:

• uw club heeft 400 leden, dus u ontvangt 800 passen (ook voor partner, buren etc.).
• gemiddeld per auto 15.000 km per jaar bij een gemiddeld verbruik van 1 op 15 (dus 1.000 liter per jaar/per auto). Uw club spaart dan: 800 passen x 1.000 liter x 0,3 punt per liter* = 240.000 punten per jaar = € 4.800 per jaar. Die 90.000 spaarpunten levert de club €1.800,- per jaar op!

Het AVIA Clubsparen is zeer lucratief voor uw club! Begin vandaag nog met Clubsparen! Tip! Met uw eigen Clubspaarkaart zorgt u voor nóg grotere betrokkenheid.

*aantal punten per liter kan verschillen per AVIA tankstation

AVIA Clubsparen is mogelijk bij alle deelnemende AVIA tankstations. Alleen inwisselbaar met de beheerderspas van de club. Het dichtstbijzijnde tankstation is N.N.A.B bv., Koartwâld 6a te Surhuisterveen. Voor meer informatie zie www.avia.nl/clubsparen.