Barcelona wint 4×4 toernooi

Op woensdagmiddag 15 oktober werd er door de jeugdcommissie een 4×4 toernooi voor de pupillen van ’t Fean ’58 georganiseerd. Onder leiding van de C-junioren van de Feanstars werd er gestreden om de felbegeerde eerste prijs. Daarnaast waren er vrijwilligers in het clubhuis die zorgdroegen voor koffie, thee en iets lekkers voor de jeugd. In totaal verschenen er 55 pupillen op sportpark It Ketting voor dit toernooi.

De E-pupillen streden met 26 pupillen om de eer. Barcelona won met een straatlengte voorsprong van Real Madrid, Chelsea, AC Milan, Bayern München en Liverpool. Het winnende team bij de E-pupillen bestond uit Sjoerd Kamminga, Rudger de Boer, Iwan Henstra en Henk Jan Veldman.
De F-pupillen verschenen met 18 pupillen aan de aftrap. Na de kruisfinales streden Twente en Ajax om de eerste plaats. Deze onderlinge krachtmeting werd gewonnen door Twente. Dit team bestond uit Mark Jongsma, Jeroen Storteboom, Bart de Jong en Jordian Bruinsma. PSV en Feyenoord speelden om de derde en vierde plaats.

Onze jongste jeugd, de H-pupillen, gingen uitmaken wie van de drie noordelijke clubs zich dit jaar tot de sterkste mocht kronen. Er waren in totaal 11 minipupillen op het strijdtoneel verschenen. Ze waren verdeeld over Heerenveen, Groningen en het verassende Cambuur. Deze laatste club ging er met de prijs vandoor. Het team bestond uit Lars Pitstra, Ryan Schuiling, Roel Bethlehem en Silvan Riemersma.

Al met al een geslaagde middag!