Bazar 17 en 18 februari

In februari kunt u uiteraard weer rekenen op de jaarlijkse bazar in ons clubhuis! Op vrijdag 17 en zaterdag 18 februari aanstaande is het weer zover. De vrijdagavond staat net als in de voorgaande edities weer in het teken van de jeugd. Voor de jeugd is er weer de mogelijkheid om een spelkaart te kopen voor maar vijf euro. Hiermee krijgen ze het recht op het spelen van meerdere spelletjes, twee plankjes voor het bekende Rad van Avontuur en nog meer verassingen. Ook alle andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om er een gezellige avond van te maken.

De zaterdagavond is zoals vanouds de bekende bazaravond. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u uw geluk beproeven bij de vele bekende spellen. Denk hierbij aan het Rad van Avontuur en de schiettent. Daarnaast zijn er weer de vele andere spellen. U maakt tijdens de bazar wederom kans op de vele (uur)prijzen!

Op de vrijdagavond zal de avond beginnen om half zeven en eindigen om circa tien uur. De zaterdagavond vangt aan om half acht, en de spelletjes zullen eindigen om half twaalf in de avond.

Wij hopen u ook dit jaar weer van harte welkom te mogen heten op onze bazar, zodat we er als vereniging wederom een zeer gezellig weekend van kunnen maken!