Bazar wederom groot succes

De bazar, die afgelopen weekend plaatsvond, was ook dit jaar weer een groot succes. De vrijdagavond stond in het teken van de jeugd. Een dikke 60 jeugdleden hadden de hele avond plezier van de spelkaart, waarmee ze alle spelletjes enkele malen konden spelen om kans te maken op de uurprijzen, de welbekende ’t Fean ’58 slagroomtaart. Naast deze spelletjes was er natuurlijk de grootste publiekstrekker, het Rad van Avontuur.

De traditionele zaterdagavond, de bekende bazaravond, trok ook dit keer weer vele bezoekers die een gokje kwamen wagen bij de vele spellen en het rad of ze probeerden bij de schiettent een roosje voor valentijn te schieten. De vele prijzen, beschikbaar gesteld door sponsoren of door onze leden zelf, vonden weer gretig aftrek en zijn weer in goede, tevreden, handen gekomen bij de gelukkige prijswinnaars. De activiteitencommissie wil alle vrijwilligers, sponsoren, leden en supporters bedanken die deze editie weer tot een gezellig weekend hebben gemaakt!

Alle foto’s, gemaakt door clubfotograaf Florin van der Zee, komen in de loop van deze week online op https://www.facebook.com/fean58ac/. In de eerstvolgende Goalgetter zal een uitgebreid sfeerverslag met fotocollage van de bazar komen te staan!