Lid worden

Leuk dat jij, of uw kinderen, interesse hebben om lid te worden van v.v. ’t Fean ’58, de leukste voetbalclub uit de omgeving. Onze jeugd (van 5 tot en met 19 jaar) speelt, samen met de jeugd van vv Surhuisterveen, onder de vlag van SJO Feanstars. Om jouw aanmelding in goede banen te leiden maken we bij het aanmeldingsproces onderscheidt in de SJO Feanstars en v.v. ’t Fean ’58 (senioren heren en dames).

v.v. ’t Fean ’58 senioren (vanaf 19 jaar)

Vanaf het seizoen 2019/2020 heeft v.v. ’t Fean ’58 acht senioren teams. Vijf daarvan zijn de heren op de zaterdagmiddag, drie prestatieteams en twee recreatieteams. Ons vrouwenelftal speelt in de derde klasse van het vrouwenvoetbal. Daarnaast is er op de vrijdagavond een zeven tegen zeven dameselftal actief en een heren 35+ team. Ook beschikt ’t Fean ’58 over een futsalteam, welke haar thuiswedstrijden speelt op de woensdagavond.

Mocht je vragen hebben, bijvoorbeeld over hoe de teams worden ingedeeld, dan kun je hiervoor terecht bij Bert Vos, bestuurslid technische zaken, technischezaken@fean58.nl

Om aan te melden voor v.v. ’t Fean ’58 dien je dit formulier in te vullen, er zal dan spoedig contact met jou worden opgenomen.

Wijzigingen, zoals adres- en contactgegevens, dien jezelf aan te passen in de Voetbal.nl app. Ook dien je hier de pasfoto voor de digitale spelerspas, welke verplicht is om te mogen voetballen, te uploaden. Voor vragen over wijzigingen kun je contact opnemen met de ledenadministratie, leden@fean58.nl

Klik hier voor het afmeldformulier senioren..

SJO Feanstars (vanaf 5 jaar)

Sinds seizoen 2007/2008 heeft een samenwerking tussen de Feanster voetbalverenigingen v.v. ’t Fean ’58 en v.v. Surhuisterveen geleid tot een gezamenlijke jeugdafdeling SJO Feanstars. In de eerste seizoenen werden de A-, B- en C-junioren onder de SJO Feanstars vlag ondergebracht, al snel kwamen hier de D-pupillen bij. Vanaf het seizoen 2015/2016 zijn alle jeugdspelers samen als SJO Feanstars.

Zowel voetbalvereniging ’t Fean ’58 als v.v. Surhuisterveen mogen met trots leunen op een indrukwekkende historie. Deze historie heeft bijgedragen aan de identiteit van beide clubs en zal dit in de toekomst ook zeker blijven doen. Beide clubs hebben een duidelijke, positieve plaats in het maatschappelijke leven van Surhuisterveen en omgeving. Meer informatie over beide moederverenigingen is te vinden op de website van de verenigingen.

SJO Feanstars heeft jeugdteams in alle leeftijdscategorieën en op alle prestatieniveau’s. Voor het seizoen 2019/2020 zijn er 27 jeugdteams ingeschreven, waaronder vier meidenteams. De kans is klein dat er hier niet een team voor jou tussen zit!

Als speler van SJO Feanstars ben je altijd lid van één van de twee moederverenigingen. Zodra je de leeftijd van 5 jaar hebt bereik kun je lid worden, zodra er plek in een team is wordt je ingedeeld. Vanuit de Feanstarscommissie wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen met de nieuwe leden.

Mocht je vragen hebben over voetballen bij de SJO Feanstars neem dan contact op met het secretariaat, secretariaat@feanstars.nl.

Voor gezinnen met kinderen tussen de 4 en 18 jaar en een laag besteedbaar inkomen is een financiële tegemoetkoming in de contributie en voetbalattributen mogelijk via de Jeugdfonds Sport en Gemeente Achtkarspelen. Kijk voor de voorwaarden in dit document.

Aanmelden bij SJO Feanstars kan door dit formulier in te vullen, er zal dan spoedig contact met jou worden opgenomen.

Wijzigingen, zoals adres- en contactgegevens, dien jezelf aan te passen in de Voetbal.nl app. Ook dien je hier de pasfoto voor de digitale spelerspas, welke verplicht is om te mogen voetballen, te uploaden. Voor vragen over wijzigingen kun je contact opnemen met het secretariaat, secretariaat@feanstars.nl

Klik hier voor het afmeldformulier SJO Feanstars.