Clubhuiscommissie

De clubhuiscommissie regelt alle zaken in en om het clubhuisgebeuren. Zij zorgt ervoor dat het clubhuis schoon blijft, dat de voorraden op tijd aangevuld worden en dat er zowel achter de bar als in de keuken voldoende vrijwilligers aanwezig zijn, om ieder op zijn tijd van het nodige te voorzien.

De clubhuiscommissie heeft als uitgangspunt dat het clubhuis een spilfunctie binnen onze vereniging heeft en daarom een plaats dient te zijn waar alle leden zich thuis kunnen voelen. Door efficiënt beheer, onderhoud en een optimale barbezetting wil de clubhuiscommissie een maximale service bieden. Zij probeert de kwaliteit, van zowel bediening en consumpties, als van het clubhuis zelf op een hoog peil te houden en daar waar nodig te verbeteren.

De clubhuiscommissie is verantwoordelijk voor het draaiend houden van het clubhuis van onze vereniging. Voor de dagelijkse gang van zaken omvatten de taken van de clubhuiscommissie onder andere:

  • Het plannen en bijhouden van de bar en keukendiensten;
  • Het bijhouden van de bar en keukenomzet;
  • Het inkopen van dranken en etenswaren.

Daarnaast is de clubhuiscommissie zoveel mogelijk vertegenwoordigd tijdens de diverse evenementen die door de vereniging georganiseerd worden. Voorbeelden hiervan zijn de jaarlijks terugkerend jeugdtoernooi, spel-/feestavonden, kaart- en dartavonden en clubtoernooien van vv ’t Fean’58. Tijdens deze activiteiten verzorgt de clubhuiscommissie de bar en keukenbezetting.

De clubhuiscommissie is altijd op zoek naar bar- en keukenmedewerk(st)ers. Tap jij graag uit een ander vaatje? Hou je van gezelligheid? Altijd je eigen bar willen hebben? Als barmedewerk(st)er of keukenprins(es) ben je een van de visitekaartjes van vv ’t Fean ‘58. Lijkt het jou leuk om een aantal keren per seizoen te zorgen voor een stukje gastvrijheid en gezelligheid in het clubhuis? Voor de bar- en keukendiensten zoeken wij nog enthousiaste mensen die het leuk vinden om met mensen om te gaan en deze te voorzien van een natje en een droogje en die op een morgen, een middag of op een avond achter de bar of in de keuken willen staan.

Lijkt het u ook leuk om een aantal uurtjes per maand achter de bar of in de keuken te staan? Weet u nog een vriend, vriendin, buurman of buurvrouw die dat ook leuk lijkt, geeft u zich dan op bij één van de commissieleden.

 

Naam Functie Telefoonnummer E-mail
Japke From Voorzitter/Inkoop 06 – 42 96 59 82 mail
Janneke de Jong Inkoop/Contactpersoon bar zaterdagochtend 06 – 21 70 71 16 mail
Peter Atsma Contactpersoon bar zaterdagmiddag/bar doordeweeks 06 – 14 36 29 36 mail
Miranda Postma-de Boer Contactpersoon keuken zaterdagmiddag 06 – 46 59 15 81 mail