CORONA-UPDATE: Versoepelingen!

Afgelopen dinsdag bracht onze minister president Mark Rutte het heugelijke nieuws dat ook onze senioren, weliswaar tot 27 jaar oud, weer mogen trainen en onderling wedstrijden mogen spelen. De situatie voor deze categorie spelers wordt gelijk getrokken met die van de jeugd, wat betekende dat ons wedstrijdsecretariaat in samenspraak met de trainers van de senioren in overleg is gegaan over hoe we alles kunnen gaan invullen, om vanaf dinsdag 2 maart de teams alle gelegenheid te geven om los te kunnen!

Vanaf dinsdag starten de trainingen van zowel de A- als B/C-selectie weer. De spelers in de categorie tot 27 jaar gaan in groepsverband trainen, oudere spelers trainen los van de groep in tweetallen op anderhalf meter afstand. Alle trainingen stoppen uiterlijk om 20.30 uur, om iedereen gelegenheid te geven op tijd thuis te zijn in verband met de nog geldende avondklok.

De spelregels, voor zowel senioren als jeugd, zijn als volgt:
– Bij klachten blijf je thuis;
– Buiten het veld: 1,5 meter afstand tot anderen (18 jaar en ouder);
– Tot 27 jaar oud train je in teamverband, als je ouder bent dan train je los van de groep in tweetallen op 1,5 meter afstand;
– Kleedkamers en het clubhuis blijven gesloten;
– Publiek is helaas niet toegestaan;
– Volg de aanwijzingen op het sportpark.