UPDATE: Het seizoen is ten einde

Update 31 maart: Naar aanleiding van de maatregelen van het kabinet, aangekondigd op 31 maart, om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB besloten om de amateurvoetbalcompetities dit seizoen niet meer te hervatten. Er zullen geen kampioenen zijn, geen promovendi en ook geen degradanten. Ook de bekercompetitie zal niet hervat worden. Ons sportpark blijft tot nader orde gesloten. 

Update 25 maart: Door de coronacrisis ondervinden veel leden problemen om de loten te verkopen. Daarom heeft het bestuur besloten de termijn waarbinnen de loten verkocht kunnen worden te verlengen.

De loten kunnen nu worden verkocht tot 13 juni, volledig verkochte lotenboekjes kunnen ingeleverd worden op de Houtduif 61A te Surhuisterveen. De trekking van de verloting zal plaatsvinden op onze familiedag, 20 juni.

Wij doen een beroep op ieders volledige medewerking en verantwoordelijkheid, temeer omdat ook onze club financieel zwaar wordt getroffen door deze crisis.

Update 23 maart: De KNVB heeft onder alle amateurverenigingen een mailing verstrekt over de gevolgen voor het amateurvoetbal. Onder andere competitiezaken, tuchtzaken, opleidingen en accommodatiezaken komen hier in terug. Zie onderstaand bestand voor de volledige mailing.
Het coronavirus en de gevolgen voor het voetbal (KNVB)

Update 20 maart: Het Surventotoernooi van dit jaar is afgelast. Zie onderstaande bestand voor de verklaring richting vrijwilligers, deelnemende teams en sponsoren vanuit de Surventocommissie.
Surventotoernooi editie 2020 – afgelast

Update 18 maart: Het gehele Sportpark is gesloten, dat betekent dat er dus niet gevoetbald mag worden op één van de velden. De gemeente handhaaft hierop en kan boetes uitdelen. Dit is tevens een oproep aan de ouders om hun kinderen hierop te wijzen. Kinderen kunnen prima buiten spelen, maar daarbij moeten wel de richtlijnen van het RIVM gevolgd worden. Dit betekent o.a. dat ze niet in grote groepen bij elkaar gaan spelen en dat ze voldoende afstand houden van elkaar.


De volgende evenementen in en rondom ons clubhuis gaan niet door:
21 maart: Livemuziek Peter en Sije;
28 maart: Voorronde open NK poker, de organisatie gaat op zoek naar een nieuwe datum;
4 april: Pubquiz Club van 100, de organisatie gaat op zoek naar een nieuwe datum;
17 april: Klaverjassen;
18 april: Livemuziek Zanger Douwe;
22 april: Ruilmiddag plaatjesactie Albert Heijn Surhuisterveen, er zal gezocht worden naar een alternatief;
15 mei: 7*7 35+ Toernooi
23 mei: Livemuziek Zanger Bertus;
6 juni, 8 t/m 13 juni: Surventotoernooi.


De opbrengst van de verloting en de lege lotenboekjes kunnen vanaf heden alleen nog naar De Houtduif 61A worden gebracht. De nieuwe datum van de trekking is 20 juni, tijdens de familiedag.


Kijk ook hier voor veelgestelde vragen over het coronavirus en voetbal


Samen zijn wij ’t Fean ’58 en samen komen we deze crisis door. Stay safe!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door v.v. ’t Fean ’58 (@vvfean58) op