Corona-update: Familiedag afgelast

Update 13 mei:
De familiedag (20 juni) en de afscheidswedstrijd voor diverse spelers van ons eerste elftal (oorspronkelijk gepland op 13 juni) gaan dit jaar helaas niet door. Uiteraard kijken we, zodra de omstandigheden het toelaten, naar alternatieven om deze dagen in te halen.

Dinsdagavond 12 mei is onze A-selectie weer begonnen met trainen, uiteraard met inachtneming van de nodige voorzorgsmaatregelen. De A-selectie traint vanaf heden weer tweemaal per week, vanaf 19 mei zal ook de B-selectie weer op de velden te vinden zijn om hun conditie op peil te houden. Daarnaast beginnen vandaag ook onze dames 30+ weer met vol enthousiasme aan de trainingen. Onze jeugd, SJO Feanstars, is vorige week weer begonnen met trainen.

De jaarlijkse verloting, die eerder is uitgesteld, zal plaatsvinden op 20 juni. De uitslag hiervan zal te vinden zijn op de website en onze social media kanalen. Wij verzoeken onze leden om de lege boekjes en de volledige opbrengst zo spoedig mogelijk in te leveren op De Houtduif 61A.

Wij doen een beroep op ieders volledige medewerking en verantwoordelijkheid, temeer omdat ook onze club financieel zwaar wordt getroffen door deze crisis.


De volgende evenementen in en rondom ons clubhuis gaan niet door:
15 mei: 7*7 35+ Toernooi
23 mei: Livemuziek Zanger Bertus;
6 juni, 8 t/m 13 juni: Surventotoernooi.
13 juni: Afscheidswedstrijd spelers eerste elftal
20 juni: Familiedag


Kijk ook hier voor veelgestelde vragen over het coronavirus en voetbal


Samen zijn wij ’t Fean ’58 en samen komen we deze crisis door. Stay safe!