Eerste onthulling Jubileumprogramma

Enthousiast maken we in de komende dagen, stap voor stap, de invulling van ons jubileumprogramma van 18 t.m. 23 juni bekend. We vullen de poster die we volgende week overal ophangen in.
*Na de officiële opening van de jubileumweek door de voorzitter Gerard Veenstra, zal het eerste exemplaar van het jubileumsupplement van het jubileumboek Het Blauwe Hart (50 jaar ’t Fean ’58) worden overhandigd. Het mooie drukwerk gaat over de volgende 10 jaar. Op verschillende plekken in ons clubhuis en andere ruimtes zijn nog meer foto’s te bewonderen.
*De eerste onthulling laat ook zien dat we een waren SuperQuizz organiseren op de vrijdag. Samengestelde teams strijden de vrijdagavond tegen elkaar en krijgen vragen voorgelegd over voetbal, ’t Fean ’58, sport algemeen, muziek enz. Teams mogen zelf samengesteld worden en op de website volgt de aanmeldingsprocedure. Mobiele telefoons worden op een centrale plek afgegrendeld bewaard.
Een tweede onderdeel die avond is: De ’t Fean ’58 kenner van het jaar. Hoe we dat doen blijft een verrassing!
*Op woensdagavond organiseren we een voetbal-spelavond voor de jongste jeugd van onze vereniging (van de Feanstars welteverstaan!) Dit belooft een boeiende avond rond etenstijd en we verzorgen daarom die avond ook het eten voor de jeugd.
*Zaterdagmiddag 23 juni, DE jubileumdag, spelen de spelers, die meer dan 100 wedstrijden in het eerste hebben gespeeld (jong en oud!), een wedstrijd tegen Oud Sc Heerenveen. Geweldig om aan beide kanten de oude bekenden weer eens te zien en te ontmoeten.
Dit is nog maar het begin. Nieuwsgierig? Volg deze week de berichten!
Zie de poster hieronder: