FeanstarKoeken

De SJO Feanstars is bloeiende samenwerking tussen verenigingen vv. ’t Fean’58 een vv. Surhuisterveen. Jeugdige voetballers uit Surhuisterveen en omliggende dorpen kunnen bij de Feanstars hun favoriete sport beoefenen. Iedere zaterdag wordt er door ongeveer 300 jeugdleden enthousiast en goed gevoetbald op de velden.
Naast de trainingen en wedstrijden proberen we meer voor de jeugd te doen. Zo vinden in de meivakantie de Univé voetbaldagen plaats op ons sportpark. Een fantastische voetbalactiviteit van 4 dagen waar iedereen zich voor aan kan melden (www.unive-voetbaldagen.nl). Daarnaast is er voor de pupillen elke week een eigen voetbalschool op maandagavond met heel veel aandacht voor het verbeteren van de (individuele) techniek.
Om dit allemaal voor de jeugdleden van de Feanstars iedere week mogelijk te maken is ook veel geld nodig. We kunnen dit niet alleen bekostigen met subsidies en contributiegelden. Daarom wordt er een koekactie gehouden, deze keer gericht op nieuwe tenues en trainingspakken. De Feanstars koek kost slechts € 3,00 per stuk. De actie start op maandag 20 april 2015. Kopen van een koek is scoren voor de jeugdige voetballers van de Feanstars!