Feanstars B2 eerste op kersttoernooi

B2 junioren op 23 dec eerste geworden in poulewedstrijden kersttoernooi te Drachten, dit betekende finale rayon 5 eveneens te Drachten. Dit was een zware loting met drie teams van Drachster boys, Buitenpost, Kollum en Jong Harkema.
De eerste wedstrijd was tegen Dr. boys B4 die met 2-1 werd gewonnen. De tweede tegen Buitenpost B2 werd met 3-2 gewonnen. Derde Dr. boys B3 werd 3-2 verslagen. Jong Harkema B3 was de volgende tegenstander deze hadden nog geen wedstrijd gewonnen dus makkie dachten de heren maar Harkema kwam op voorsprong 1-0 tot de laatste minuten bleef de stand zo, maar in de laatste minuut werd het nog 1-1. Kollum B1 was de volgende tegenstander altijd lastig maar ook deze werd gewonnen 3-2 met in de laatste vijf minuten een man minder klasse heren.
Dr.boys B1 had even veel punten dan wij maar een beter doelsaldo ze hadden aan een punt genoeg. In een zeer spannende wedstrijd kwamen we op voorsprong 1-0 maar de boys maakten weer gelijk 1-1 ze waren door dachten ze. Puur op inzet en goed voetbal maakten we toch de winnende 2-1.
De B2 bestaande uit Danny v/d Laan, Jelmer de Haan, Jannick Veldman, Anne Jasper Rispens, Anne Jaap Jacobi, Jordi de Boer, Arjan Storm, Dilano v/d Elst en Durk Jille Postma gaan met dit resultaat door naar de finale in Franeker op zaterdag 3 jan. De wedstrijden beginnen om 13.30 uur. Supporters zijn van harte welkom in de Trije te Franeker .