Feanstars met ontbijtkoek in actie

Veel enthousiaste voetballers uit Surhuisterveen en omliggende dorpen kunnen bij de Feanstars hun favoriete sport beoefenen. Iedere zaterdag is het prachtig om te zien dat op de voetbalvelden door de Feanstars enthousiast en goed wordt gevoetbald.
Om dit voor de jeugdleden van de Feanstars iedere week mogelijk te maken is ook veel geld nodig. Dit kan niet alleen worden bekostigd met contributiegelden. Daarom is een actie nodig! Een actie waarbij we een beroep doen op alle leden samen met hun ouders van de Feanstars! Ieder lid krijgt in een plastic tas 10 heerlijke Feanstars ontbijtkoeken aangeleverd. De Feanstars ontbijtkoek kost slechts € 2,50 per stuk. Ieder Feanstarslid geeft in ruil voor de ontbijtkoeken € 25,= terug aan de Feanstars. Je kunt de ontbijtkoeken verkopen aan familieleden, buurtgenoten of kennissen of je vader of moeder koopt een aantal koeken.
Even een belrondje doen of via Hyves, Facebook en je hebt de ontbijtkoeken zo aan de man gebracht.
De opbrengst van de actie krijg je terug in de vorm van ballen en trainingspakken.
De Feanstars ontbijtkoeken worden geleverd door kwaliteitsbakker v/d Bijl! De actie start op maandag 7 oktober 2013. Iedere Feanstar speler gaat op maandagavond naar de kantine van vv Surhuisterveen om de tas met ontbijtkoeken af te halen. Je krijgt dan van bakker v/d Bijl een puddingbroodje gratis toe. De €25,= kun je op maandagavond vanaf 18.30 uur op 14 oktober 2013 inleveren in de voetbalkantine van vv Surhuisterveen.
Koekhappen levert een balletje blijven trappen op! Just do it!!