Feanstarscommissie zoekt scheidsrechters

Hallo leden van vv Surhuisterveen en vv ’t Fean”58,

Wij (de Feanstarscommissie) zijn hard op zoek naar scheidsrechters voor onze jeugdwedstrijden.
We hebben best wel moeite om de planning elke week rond te krijgen omdat onze scheidsrechterpoule te klein is.

Wil jij meedraaien in de poule met scheidsrechters om wedstrijden van de SJO Feanstars te fluiten? Uiteraard houden we rekening met wedstrijden van je eigen team / het team van je zoon/dochter. Heb je belangstelling dan horen wij het graag.
Hoe groter onze poule, hoe minder de belasting is voor de (vrijwillige) scheidsrechters.

Om vrijwilligers bekwaam te maken om als scheidsrechter te fungeren voor, met name, de hogere jeugdelftallen (vanaf de JO13), wordt er binnenkort (oktober/november) een cursus clubscheidsrechter georganiseerd.
Deze cursus organiseren wij met een aantal verenigingen in de regio en dit is een ultieme mogelijkheid om in korte tijd een aantal tools / handvaten te krijgen om als scheidsrechter te kunnen optreden.
De belasting van deze cursus clubscheidsrechter is maar van 3 (drie) avonden!
(daarna is er eventueel een mogelijkheid om nog 4 (vier) avonden cursus te volgen om vervolgens te mogen fluiten als officiële KNVB-scheidsrechter).

We hebben op dit moment twee deelnemers van de SJO Feanstars en we zoeken er nog een aantal om de gezamenlijke kosten te drukken.

We bieden (beginnende) scheidsrechters begeleiding, een scheidsrechterspakje met toebehoren, een fijne, gastvrije, sportieve omgeving en vooral veel voldoening.
Heeft u/ heb jij belangstelling, we horen het graag.

mail: wedstrijdsecretariaat@feanstars.nl
tel. : 06-12264431