Herman Alberts nieuwe trainer vrouwenelftal

Het vrouwenvoetbalteam van FC Surhústerfean heeft een nieuwe trainer gevonden voor het seizoen 2023/2024. Vanaf de komende zomer staat Herman Alberts voor de groep als trainer van het team.

v.v. 't Fean '58
Herman Alberts (rechts) en Sjoerd Jager

Hoofd technische zaken Sjoerd Jager is enthousiast over de aanstelling van Alberts: “We zijn enorm blij met Herman als nieuwe trainer van FC Surhústerfean VR1. Hij heeft in het verleden bij verschillende clubs laten zien dat hij een uitstekende trainer is en we zijn ervan overtuigd dat hij ons team nog verder kan ontwikkelen.”

Alberts zelf is ook erg blij met zijn nieuwe uitdaging: “Ik kijk er ontzettend naar uit om bij FC Surhústerfean aan de slag te gaan. Het vrouwenvoetbal bij ’t Fean ’58 heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt en ik ben blij dat ik daar deel van kan uitmaken.”

Als inwoner van Zwaagwesteinde is Alberts geen onbekende in de regio. Hij heeft eerder training gegeven bij VIOD, vv Zwaagwesteinde en vv Buitenpost en weet dus wat er speelt bij de lokale voetbalclubs.

Het vrouwenvoetbalteam van FC Surhústerfean kan in ieder geval uitkijken naar een ervaren en gemotiveerde trainer, die het beste uit het team wil halen. Wij wensen Herman Alberts veel succes en plezier bij ons damesteam