Ingrid Horneman-From speelt afscheidswedstrijd

Onder grote belangstelling van familie,vrienden en oud teamgenoten heeft Ingrid haar afscheidswedstrijd beleefd (zie foto’s). Een mix van oud-speelsters en -teamgenoten speelde tegen haar huidige team.

Met een smoes werd Ingrid naar het sportpark gelokt. Onder verdachte omstandigheden moest Ingrid het ’t Fean ’58-tenue aantrekken. Toen ze buiten kwam was de aanwezigheid van een groot aantal speelsters, familie en belangstellenden een enorme verrassing voor Ingrid.

Na een mooie toespraak van de voorzitter, die haar bedankte voor de jarenlange inzet als voetballer en als belangenbehartiger van het damesvoetbal, speelde Ingrid haar afscheidswedstrijd onder schitterende weersomstandigheden.

Hoewel Ingrid als voetballer afscheid nam, hopen we als vereniging nog vele jaren gebruik te mogen maken van haar grote betrokkenheid, inzet en kwaliteit in wat voor functie dan ook binnen de club.

Na de wedstrijd werden haar bloemen uitgereikt en kreeg ze nog een presentje van het bestuur in de vorm van een armband met inscriptie. De verrassende afscheidswedstrijd op deze mooie zomerse avond werd afgesloten, onder het genot van een hapje en een drankje, op het terras.

Het Bestuur

2015-06-12 19.32.54                 ingrid2

2015-06-12 19.30.23                 2015-06-12 19.35.06