Jaarverslag Club van 100

Middels deze communicatie willen wij al onze leden van de Club van 100 maar ook de andere leden van ’t Fean ’58 op de hoogte brengen van de activiteiten welke we als Club van 100 het afgelopen jaar hebben voltooid.

Het afgelopen jaar zijn we als Club van 100 doorgegroeid naar in totaal 111 leden. Een aantal waar we trots op zijn met elkaar. Door de donatie van al deze leden zijn we als vereniging in staat om soms net even iets extra’s te kunnen doen of organiseren voor zoveel mogelijk leden. Het afgelopen jaar hebben we dan ook weer met volle overtuiging mogen doen.

Zo hebben we samen met de Club van 100 van VV Surhuisterveen een jeugd-clinic georganiseerd voor alle Feanstars een geweldig evenement waaraan ook SC-Heerenveen mee heeft gewerkt. De voldoening bij de organisatie en de Feanstars maakte het allemaal de moeite waard.

Onlangs hebben we in overleg met het bestuur en de kantine-commissie het geluidsysteem aangepakt. Nieuwe boxen en een simpelere bediening van het systeem waren de uitgangspunten welke inmiddels gerealiseerd zijn. De leden van de kantine-commissie krijgen een instructie, zodat ze sowieso op de zaterdagen kunnen zorgen voor een mooi stukje muziek, wat tevens bediend kan worden met een I-pad.

Daarnaast heeft de Club van 100 een aantal keer bijgedragen aan een teamsponsoring zoals het bijdragen aan een trainingskamp/trainingsweekend/voetbaltoernooi en hebben we ook een aantal keren een bijdrage geleverd voor live-muziek in de kantine.

Ook hebben we de jaarlijkse feestavond van de Club van 100 weer georganiseerd. Deze zal in het seizoen 2017-2018 niet worden gehouden in november, maar zal worden verschoven naar eind maart. Exacte data en uitnodiging wordt uiteraard tzt aan een ieder lid verzonden.

Tot slot hebben we de jaarlijkse ledenvergadering gepland. We gaan de ledenvergadering echter in een andere vorm organiseren, waarbij een aantal leden van de Club van 100 aanwezig zal zijn in de kantine op maandag 27 november 2017 tussen 1930u en 2030u. Mocht u vragen hebben, een verzoek willen indienen of inzage wensen in de financiën bent u als lid van de Club van 100 van harte uitgenodigd om langs te komen.

Namens de Club van 100,

Jan Ewoud Douwstra