Jacob Hielema en Henk Postma benoemd tot Lid van Verdienste van ’t Fean ‘58

Richard From neemt afscheid als penningmeester

Op de vrijdagavond gehouden ledenvergadering werden Jacob Hielema en Henk Postma benoemd tot Lid van Verdienste van ’t Fean ’58.
Voorzitter Gerard Veenstra roemde het vele werk wat beide heren voor de club hebben verricht maar ook nog steeds verrichten. Sinds 1998 zijn Jacob en Henk de vaste ‘huisjournalisten’ van de club.
Elke week staat er weer een wedstrijdverslag van het 1e elftal op de site en in de regionale kranten. Daarnaast doen ze verslag van alle andere activiteiten binnen de vereniging.
Ook zorgen ze voor de informatiegids welke aan het begin van elk seizoen uitkomt. Voor het jubileum in 2008 hebben ze het jubileumboek geschreven, een prachtig naslagwerk.
Vanaf dat moment zijn de beide clubmannen de redactie van het de GoalGetter gaan vormen. Een prachtig clubblad, redactioneel gezien van een hoogwaardige kwaliteit.
Ook hebben zij in het verleden gezorgd voor prachtige verhalen in de Goalgetter. Daarnaast was Henk als bestuurslid, hoofdsponsor en elftalleider betrokken bij de club. Gelukkig blijven Jacob en Henk hun perswerkzaamheden nog wel even voortzetten.

Op deze avond werd afscheid genomen van penningmeester Richard From. Richard maakte 15 jaar deel uit van het bestuur, waarvan 13 als penningmeester. De voorzitter bedankte hem voor zijn inzet en toewijding aan de club en benoemde de nauwkeurigheid waarmee Richard de boekhouding altijd op orde had. Daarnaast is Richard een bestuurder die niet alleen let op zijn primaire taak, maar belangstelling heeft voor alle geledingen binnen de club. Richard zal, clubman als hij is, zeker niet verloren gaan voor de club.