Jeugdsponsoractie SJO Feanstars

Afgelopen zaterdag hebben een aantal teams (spelers en ouders) meegeholpen in de Poiesz in Opende. Mede daardoor is de weekactie voor de SJO Feanstars een succes geworden. Op dit moment staan wij bovenaan in de ranglijst in de Poiesz van Opende!!!

Allen die zaterdag meegeholpen hebben daarvoor Hartelijke Dank!

De prijsvraag welke we aan deze actie hadden verbonden is gewonnen door de familie Cornello. Met hun antwoord van 251 ballen zaten ze maar twee naast het juiste getal. De SJO Feanstars hebben namelijk in totaal 253 ballen (wedstrijd-, zaal- en trainingsballen) in gebruik.

Maar de jeugdsponsoractie van de Poiesz is hiermee nog niet afgelopen. Hoewel wij onze actieweek hebben gehad loopt de sponsoractie nog door tot 2 april. Dus je kunt ons helpen door in Poiesz van Opende de sponsormunten in onze koker te blijven stoppen. Of, wanneer je boodschappen doet in een andere Poiesz, je munten af te geven aan iemand van de Feanstarscommissie zodat wij ze in onze koker kunnen stoppen.

Tevens kun je Facebookpagina van de Poiesz liken. Dan blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes rondom de Jeugd Sponsor Actie en deel deze berichten om meer Jeugd Sponsor Munten te verzamelen!

Je vindt ons via www.facebook.com/poieszsupermarkten