Johan Wijnsma tijdelijk stand-in bij ‘t Fean ‘58

Mark Bosma van ‘t Fean ‘58 gaat de aankomende week onder het mes. De succesvolle hoofdtrainer van de blauwhemden krijgt een nieuwe knie. Al in zijn imposante voetbalcarrière, die zelfs reikte tot een avontuur bij Bundesverein Werder Bremen, ondervond de Mantgumer problemen en werd diverse keren geopereerd. “Zo gaat het niet langer”, vertelde Bosma aan zijn Feanster werkgever.

Zijn tijdelijke vervanger wordt Johan Wijnsma. De Leeuwarder werkte in het verleden samen met Mark Bosma en komt regelmatig kijken bij de huidige club van zijn maatje. Minno van der Werff blijft net als in de huidige situatie assistent-trainer bij het eerste elftal.

Wijnsma is geboren en getogen in Leeuwarden en was in het verleden onder meer actief als hoofdtrainer van Leeuwarder Zwaluwen, FVC en CVVO Lemmer. In het dagelijks leven is hij docent aan het CIOS en de KNVB en tevens Hoofd Jeugdopleiding bij SC Cambuur.

Mark Bosma is naar eigen zeggen minimaal vier weken uit de running. Wij wensen Mark veel sterkte en een voorspoedig herstel.