Kraker in Leeuwarden

Zaterdag aanstaande speelt ons 1e elftal de topper in Leeuwarden tegen SC Leovardia. De wedstrijd begint om 15.00 uur. De inzet van deze kraker in 3B is de koppositie. Beide teams hebben 30 punten, maar ’t Fean ’58 speelde 2 wedstrijden minder. Leovardia zal willen winnen om de koppositie van ’t Fean ’58 over te nemen en zal daarom zeker geen genoegen nemen met een gelijkspel.

Ook de mannen van Mark Bosma zullen vol voor de winst gaan om zo te proberen een gat met de naaste belager te slaan. Het belooft dan ook een spectaculair duel te worden. Dus allemaal naar het Kalverdijkje zaterdag om onze jongens aan te moedigen. Zij verdienen onze steun. Met z’n allen zijn we de 12e man voor onze toppers!!

Dat de wedstrijd ook bij onze tegenstander leeft, blijkt wel uit de bespiegeling op de website. Zie deze link https://www.scleovardia.nl/nieuws
Om de feestvreugde (voor wie dan ook) te verhogen is er na afloop livemuziek in de Leoveste.

De thuisblijvers kunnen genieten van een vol programma, want het 2e, 3e en 4e elftal spelen thuis. Ook voor die teams geldt dat ze ieders aanmoediging goed kunnen gebruiken.

Wij wensen iedereen veel plezier en heel veel succes!!