Let’s play darts!

Zaterdagavond 21 januari a.s. is het weer zover: het Flexibele Makelaar-darttoernooi in het clubhuis van v.v. ’t Fean ’58. Opgeven hiervoor kan uitsluitend via e-mail: activiteitencommissie@fean58.nl . Er kunnen maximaal 48 deelnemers meedoen, dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Tijdens het toernooi zijn er weer leuke geld- en vleesprijzen te winnen, met voor de winnaar de welbekende wisselbeker. De wisselbeker heet vanaf de komende editie de Sije Veenstra-bokaal. Afgelopen jaar was de eerste editie van het darttoernooi zonder de vaste speaker Sije. Alle twaalf edities daarvoor voorzag Sije het toernooi van glans, met bekende uitspraken als ‘Ladies and gentlemen, let’s play darts!’. Als organisatie is in overleg met de familie en het hoofdbestuur besloten om de wisselbeker ter ere van Sije naar hem te vernoemen.

Ook dit jaar zal er voor de afvallers in de poulefase de mogelijkheid zijn om nog in de prijzen te vallen met het speeddarten. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro, de eerste poulewedstrijden zullen beginnen om 18.00 uur.