Magazine ‘Voetbal Friesland’ af te halen uit het clubhuis

Zaterdag 28 oktober komt de eerste editie van ‘Voetbal Friesland’ uit. In de kantine van ons clubhuis ligt voor ieder lid een gratis exemplaar klaar. Deze kunnen vanaf die datum worden afgehaald.

Dit nieuwe glossy voetbalmagazine is een initiatief van Jouke Dantuma en Jos Miedema en komt zes maal per seizoen uit. Amateurverenigingen kunnen daarin achtergrondverhalen, nieuwtjes etc. kwijt. Er worden geen wedstrijdverslagen in opgenomen. Aan dit magazine (on- en offline) is de website www.voetbalfriesland.nl gekoppeld. Naast het magazine kunnen de leden van de vereniging via deze website profiteren van kortingen en acties van deelnemende bedrijven uit de regio. Deze bedrijven dragen het voetbal een warm hart toe, waar de clubs, de leden en supporters voordeel uit kunnen halen.

Zo’n dertig verenigingen, waaronder ’t Fean ’58, hebben positief gereageerd op de oproep van de initiatiefnemers. “Dit is boven verwachting en daar zijn we heel blij mee”, laten zij weten. Elke vereniging krijgt een volledige pagina ter beschikking. Wel moet de vereniging zelf de kopij en foto’s aanleveren. Hier staat een sponsorbijdrage tegenover, welke ten goede komt aan de clubkas.
Ondertussen is onder de naam ‘Voetbal Friesland’ ook op Facebook operationeel. Vrijdagavond 27 oktober zullen de beide initiatiefnemers Jos Miedema en Jouke Dantuma in het SC Cambuurstadion het eerste exemplaar van het voetbalmagazine ‘Voetbal Friesland’ aan SC Cambuur-trainer Sipke Hulshoff overhandigen.

Foto: Initiatiefnemers v.l.n.r. Jos Miedema en Jouke Dantuma