Na kampioenschap jubileumprogramma compleet

Na een geweldig kampioensfeest is de invulling van de jubileumweek rond. Voor het Willem Frankena mixtoernooi, de traditionele afsluiter van het seizoen, is de dinsdagavond (i.v.m. het volle programma op zaterdag!) gekozen. De opgave zal net als de voorgaande jaren via Wessel gaan (bericht volgt).
De afsluitende barbecue wordt samen met de activiteitencommissie wat meer aangekleed en dit noemen we dan ook foodfestival. Wat er allemaal te krijgen is is nog een verrassing, maar voor jong en oud is er lekker en gezond eten te krijgen. Dit jaar zal het “foodfestival” voorafgegaan worden door de prijsbepaling van de schijtjerijk actie die door onze A-selectie wordt georganiseerd. De koe wordt losgelaten op het hoofdveld na de wedstrijd van onze voetballers met meer dan 100 wedstrijden in het eerste elftal tegen oud SC Heerenveen. De avond is voor Radio Release en de Wooden Moons.

Wij denken zo een prachtig jubileumprogramma samengesteld te hebben en we hopen op een geweldige opkomst bij alle activiteiten.

Voor de Schijt-je-Rijk actie komen de spelers binnenkort langs om loten te verkopen.