Nieuw seizoen, nieuwe regels

Morgen (31 augustus) is de officiële start van het nieuwe seizoen. De eerste drie senioren teams spelen hun eerste bekerwedstrijden, het vierde en vijfde elftal hebben nog drie weken langer vakantie. Afgelopen weken zijn er door ons eerste en tweede elftal weer enkele oefenwedstrijden en/of toernooien gespeeld, en ondanks de kleine domper van afgelopen dinsdag (niet doorgaan van oefenwedstrijd eerste elftal) lijken de teams klaar voor de start van het seizoen.

De voetbalbonden hebben voor het nieuwe seizoen ook enkele wijzigingen in de regelgeving doorgevoerd. Zie hieronder het filmpje met de belangrijkste wijzigingen, interessant voor zowel spelers, technische staf als supporters.

Naast de seniorenteams komen ook er ook twintig teams van onze jeugdafdeling, SJO Feanstars, in actie. De Feanstarscommissie heeft afgelopen tijd weer overuren gedraaid, zodat alle teams weer zorgeloos kunnen voetballen.

Over drukke vrijwilligers gesproken, ook onze onderhoudsmannen hebben niet stil gezeten. Onze velden liggen er weer prima bij en de accommodatie is weer netjes en klaar voor een nieuw seizoen. In het verbouwde clubhuis moeten er nog enkele details worden afgerond, maar tot op heden was iedereen die het mocht aanschouwen aanstekelijk enthousiast.

’t Fean ’58 wenst al haar (jeugd)leden een mooi, sportief seizoen en wij hopen weer vele hoogtepunten te mogen vieren in en rondom ons clubhuis. Daarnaast willen wij alle vrijwilligers, supporters en sponsoren hartelijk danken voor wat hopelijk weer een mooi seizoen gaat worden!