Nieuwe Leden van Verdienste!

Op de algemene ledenvergadering van vrijdagavond 11 november zijn Geert van der Veen en Jan Egbert Brouwer door ’t Fean ’58 benoemd tot Leden van Verdienste! 

Beide heren werden met een smoes naar de vergadering gelokt, zodat ze vlak voor het einde van de ledenvergadering volledig verrast waren toen voorzitter Gerard Veenstra de mannen bij naam riep.

Beide heren werden naar voren geroepen

“Lid van Verdienste bij ’t Fean ’58 word je niet zomaar, dit zijn leden uit het hart van de club. Structureel moet je iets betekent hebben in het belang van ’t Fean ’58, je moet een bijzonder persoon zijn zowel binnen als buiten de club, die ook nog minimaal 15 jaar lid is van ’t Fean ’58”, zo waren de woorden van de voorzitter.

Zowel Geert als Jan Egbert voldoen hier ruimschoots aan, ze doen hun werkzaamheden uit geen enkel ander belang dan clubbelang, zijn onopvallend, achter de schermen altijd bezig en het cement van de vereniging.

Jan Egbert Brouwer is lid van de vereniging sinds 1991. Al vanaf het begin is hij als vrijwilliger betrokken, zo is hij ondermeer scheidsrechter, grensrechter bij het tweede elftal, draait hij bardiensten, ondersteunt hij het mediateam en heeft hij geholpen tijdens grote verbouwingen. 

Daarnaast is hij vooral bekend als ledenadministrateur, sinds 2006 is hij de spin in het web betreft het bijhouden van alle gegevens van onze leden. Hierin is hij de centrale man waar iedereen om informatie en advies kan vragen wanneer ze dit nodig hebben. Ook houdt Jan Egbert tijdens klaverjasavonden de tussenstanden bij.

Geert van der Veen werd op zijn zesde lid van ’t Fean ’58, in het jaar 1985. Al vanaf toen wist hij dat hij zowel van het spelletje voetbal, maar vooral van zijn vereniging ’t Fean ’58 houdt. Geert is al bijna 25 jaar actief lid van onze activiteitencommissie. Hierin is hij de drijvende kracht achter ondermeer de snertactie, het darttoernooi en voorheen de traditionele bazar. Als secretaris van deze commissie zorgt hij altijd voor een keurige verslaglegging van het gaan en staan van de activiteitencommissie.

Ook is Geert nog actief op de voetbalvelden. Als keeper in het 35+ team op de vrijdagavonden, maar ook regelmatig als scheidsrechter bij het jeugdvoetbal. Daarnaast is Geert uiteraard bekend als zanger van het levenslied.

Uit handen van het bestuur ontvingen beide heren een groot bos bloemen en een oorkonde, zodat ze voor altijd verbonden zullen zijn aan de geschiedenis van ’t Fean ’58.

Jan Egbert Brouwer (links) en Geert van der Veen (rechts) krijgen de bloemen en oorkonde uit handen van voorzitter Gerard Veenstra

Namens de gehele vereniging willen we beide mannen bedanken voor hun inzet, en hopen nog lang een beroep te kunnen doen op hun blauwe hart. 

Als ’t Fean ’58 mogen we trots zijn op vrijwilligers als Jan Egbert en Geert!