Nieuwe onthulling jubileumweekprogramma

Naast de eerder genoemde activiteiten in de jubileumweek van 18 tot en met 23 juni, organiseren we op zaterdagmorgen/-middag (dus rond de lunch!) een voetbalclinic van sportclub Heerenveen. Feanatics gaat met de jeugd van JO7 t.m. JO13 aan de slag met mooie uitdagende oefeningen in een geweldig voetbalspektakel. De ouders kunnen dit volgen en voor de kleinere broertjes en zusjes zijn er ook tal van luchtkussen-spring- en balspelen beschikbaar. Kortom voor elk wat wils.
Op donderdagavond is er een gezellige avond met spreker advocaat Wim Anker. Hij zal ons, als rasechte voetballiefhebber en fan van sc Heerenveen, meenemen in zijn beleving van het voetballen en natuurlijk vertelt hij over zijn belevenissen als advocaat. Deze avond worden ook de sponsoren van ’t Fean ’58 uitgenodigd.

Langzamerhand wordt duidelijk dat we deze jubileumweek voor alle aan onze club verbonden voetballers (jong en oud), ouders, supporters, fans, sponsoren en volgers op afstand een mooi programma te bieden hebben. Het belooft een gezellige en vooral actieve week te worden. Hieronder de verdere invulling van de programmaposter. Blijf ons volgen, de rest volgt: