Ook SV Oosterwolde wint niet van ’t Fean ’58

Nadat eerder al van WTOC werd gewonnen tijdens de oefencampagne werd ook van SV Oosterwolde, tevens tweedeklasser, gewonnen. Afgelopen zaterdag werd het 3-1 voor het jonge team van trainer Minno van der Werff en assistent André van der Molen. Doelpunten werden voor rust gemaakt door Wibo van der Werff en Rene Mellema, de tweede helft wist Bard Pultrum de derde binnen te tikken waarna de gasten voor het slotakkoord zorgden.

Eerder op de middag oefende ons tweede elftal tegen het tweede seniorenteam van SV Oosterwolde. Trainer Jan van der Lei had de beschikking over 22 spelers, die elk een helft aan de bak moesten. In de eerste helft waren het Sten Walda en Albert de Bruin die trefzeker waren, in de tweede helft zorgde Harm Vrij voor de 3-0 eindstand.

Dinsdagavond, 25 augustus, oefent ons eerste elftal tegen Pelikaan S. De wedstrijd tegen de eersteklasser uit Oostwold begint om 20.00 uur op Sportpark ’t Ketting.

Ons derde elftal speelt komende donderdag een oefenwedstrijd tegen buurman vv Surhuisterveen 2. Deze uitwedstrijd begint tevens om 20.00 uur.

Zaterdag gaan zowel het eerste als tweede elftal beginnen aan de bekercompetitie. Om 12.30 uur speelt het tweede elftal een uitwedstrijd tegen RWF 2, het eerste speelt om 14.30 uur thuis tegen vv Broekster Boys.

Publiek is bij onze thuiswedstrijden altijd welkom, zolang de coronamaatregelen in acht worden genomen. Check bij uitwedstrijden altijd de maatregelen welke de tegenstander op haar website bekend maakt.