Plaatjesactie Albert Heijn Surhuisterveen

Vanaf vandaag, 2 maart, kun je bij onze hoofdsponsor Albert Heijn Surhuisterveen al onze toppers sparen in het voetbalplaatjesboek. De afgelopen maanden is er achter de schermen druk gewerkt aan de inhoud van het boek, niet alleen de foto’s maar bijvoorbeeld ook onze schitterend beschreven clubhistorie, uiteraard opgesteld door onze clubverslaggever Jacob Hielema.

Van ruim 500 spelers is er een individueel plaatje te bemachtigen, van ons eerste elftal, dames 30+ tot de SJO Feanstars JO8, en van ons zaalteam tot sv Houtigehage/’t Fean ’58 VR1. Ook de drie seniorenelftallen van onze buurvereniging vv Surhuisterveen zijn aanwezig.

Afgelopen zaterdag zijn de officiële eerste plaatjesboeken uitgereikt. Op de foto krijgen de voorzitters van de deelnemende verenigingen het boek in handen van Abbe Borger, bedrijfsleider van Albert Heijn Surhuisterveen. Alle spelers die op de individuele foto zijn gekomen hebben inmiddels hun gepersonaliseerde plaatjesboek ontvangen, of krijgen die deze week nog uitgereikt.

De actie duurt tot en met week 17, dus iedereen kan acht weken lang fanatiek aan het sparen bij onze hoofdsponsor. In de laatste week, woensdag 22 april, zal er een ruilmiddag worden georganiseerd in ons clubhuis. Meer informatie hierover zal binnenkort bekend worden gemaakt.