Poiesz-jeugdsponsoractie

logoPoiesz’t Fean ’58 gaat dit jaar weer meedoen met de Poiesz-jeugdsponsoractie. Doel van de actie is om nieuw trainingsmateriaal voor onze pupillen aan te schaffen. Een mooie kans waarbij jullie hulp goed kunnen gebruiken. De actieweken lopen van 3 februari tot en met 30 maart.

Deze keer gaat het spaarsysteem met een voordeelclubpas. Hiermee profiteert de klant van voordelen in de winkel maar wordt er tegelijkertijd gespaard voor ’t Fean ’58; en daar gaat het ons natuurlijk om!

We hebben 500 spaarpasjes gekregen die binnenkort worden uitgedeeld aan alle leden van ’t Fean ’58. Het is de bedoeling dat iedereen in de actieweken z’n boodschappen haalt bij de Poiesz (mag bij elk filiaal zijn) en bij het afrekenen het Fean ’58-spaarpasje bij de kassa laat scannen zodat spaarpunten voor ons worden gespaard.

In de kantine van ’t Fean ’58 liggen extra voordeelpassen voor opa’s en oma’s, buren, tantes of wat dan ook, ook zij kunnen meesparen voor ’t Fean ’58! Tevens zijn er bij de kassa van de Poiesz in Opende nog passen van ’t Fean ’58 op te vragen en direct te gebruiken.

Zaterdag 8 maart hebben wij in de Poiesz van Opende een speciale ’t Fean ’58-dag waarop we zoveel mogelijk klanten proberen te verleiden om de boodschappen af te rekenen met het ’t Fean ’58-pasje. Op deze dag is er ook een marktkraam aanwezig met een actieprodukt die we op speciale wijze onder de aandacht gaan brengen van de klanten.

Dus help ons mee om een zo goed mogelijk resultaat te halen bij deze actie.

De Jeugdcommissie