Pokerkampioenschap van Surhuisterveen

Speel je graag poker? Speel dan mee met het pokerkampioenschap van Surhuisterveen bij vv ’t Fean 58. Wij organiseren jaarlijks het Pokerkampioenschap Surhuisterveen bij ons op de voetbalvereniging.

In samenwerking met het Open Nederlands Kampioenschap Poker organiseren wij jaarlijks een leuk en gezellig pokertoernooi voor recreatieve pokeraars. Het is een laagdrempelig pokertoernooi voor iedereen die ouder is dan 18 jaar, je speelt tijdens dit kampioenschap voor de eer en gezelligheid van het leuke pokerspelletje. Weet jij je te kronen tot ‘De Pokerkampioen van Surhuisterveen’ en de trofee mee naar huis te nemen?

Word jij de nieuwe pokerkampioen van Surhuisterveen?
Deelname kan vanaf 18 jaar en kost slechts €12,50. Het toernooi wordt gespeeld met de poker variant Texas Holdem. Dit is de meest eenvoudige en populaire poker spelvorm die er te leren valt.

Je kan bij het pokerkampioenschap van Surhuisterveen drie verschillende prijzen winnen. Als je bij de beste 10% eindigt win je een wildcard. Een wildcard is een halve- halve finale ticket. Wanneer je bij een ander poker kampioenschap in de buurt ook een wildcard weet te winnen, heb je 2 wildcards. 2 wildcards staan gelijk aan één halve finale plek.

Indien je bij de beste 5% eindigt krijg je direct een plek in de halve finales. Dat is natuurlijk mooi meegenomen, maar je kan ook een directe plek in de finale bemachtigen. Dan moet je het toernooi winnen. Indien er meer dan 80 deelnemers zijn, zal ook de nummer 2 zich direct kwalificeren voor de landelijke finale.

Om deel te nemen aan het Pokerkampioenschap van Surhuisterveen kun je je zowel online als ter plaatse inschrijven. Online inschrijven heeft de voorkeur van de organisatie, zodat lange wachtrijen bij vv ’t Fean ’58 vermeden worden en het toernooi op tijd kan starten. Online inschrijven is daarom ook goedkoper. Online inschrijven kost slechts €12,50 en ter plaatse kost het €15,00.

Word als Nederlands Kampioen een jaar lang gesponsord!
Weet jij je in de kijker te spelen bij de landelijke finale van het Open Kampioenschap Poker? Tijdens de finale lopen er scouts rond die op zoek zijn naar aanstormend pokertalent! Deze scouts kijken welke pokeraar het opvallend goed doet. Weet jij jezelf in de kijker te spelen bij deze scouts? Dan maak je kans om een jaar lang gesponsord te worden door het Open Nederlands Kampioenschap poker. Je mag dan met het team van ONK Poker verschillende toernooien spelen door heel Europa. Eén van de teamleden, Ruurd Nauta, wist in het verleden meer dan €40.000,- aan prijzen te winnen als gesponsord lid van Team ONK Poker.

Speel bewust je handen!
Om een goede pokeraar te worden is het inschatten van je tegenstander en zijn kaarten heel belangrijk, als je denkt dat je tegenstanders beter zijn dan jij dan moet je je speelstijl hierop aanpassen. Vaak betekent dit (nog) minder handen spelen om het maximale eruit te kunnen halen. Als jij denkt dat je beter bent dan je tegenstander, dan kun je hier van profiteren door vaker tegen ze te bluffen of meer chips van te winnen indien jij de beste hand hebt. Hier vind je meer informatie over de te spelen poker handen!

Je kunt het snelst vooruitgang boeken in poker als je goed oplet aan tafel. Vooral als je zelf niet in de hand zit heb je uitgebreid de tijd en de gelegenheid om de andere spelers aan tafel te observeren. De informatie die jij hebt opgestoken over je tegenstander(s) kan later weer van pas komen als je tegen ze speelt.

Online oefenen
Denk jij dat je helemaal klaar bent voor het Pokerkampioenschap bij ons? Toch raden wij je aan om nog even online poker te spelen. Je kan heel eenvoudig en vaak kosteloos op je computer of andere device poker spelen via bepaalde websites. Deze websites bieden je de ideale leeromgeving met tegenstanders over de hele wereld. Als je dit doet, dan ben je zeker klaar om de nieuwe pokerkampioen te worden van Surhuisterveen.