SC Heerenveen voetbalclinic voor JO-9 t.m. JO-15, MO-11 en MO-15

Voor de (alle!) jeugd van de Feanstars worden tijdens de jubileumweek een aantal activiteiten georganiseerd. De oudere jeugd van de Feanstars (JO-17 en JO-19) is uitgenodigd om zich aan te melden voor het Willem Frankena Mixtoernooi op dinsdag 19 juni, de jongste jeugd wordt door de leiders benaderd voor een voetbalspelavond op woensdag 20 juni en de bovengenoemde teams JO-9, JO-11, MO-11, JO-13, JO-15 en MO-15 nodigen we via dit bericht uit om mee te doen aan de Voetbalclinic Feanatics, verzorgd door sc Heerenveen, op zaterdag 23 juni. Je kunt je vanaf nu aanmelden bij je leider(s) – mailtje of appje. 

De Clinic begint voor JO-9, JO-11 en MO-11 om 10.30 uur. Aanwezig 10.00 uur!

De tweede groep JO-13, JO-15 en MO-15 beginnen om 12.30 uur. Aanwezig 12.00 uur. 

De spelers krijgen allemaal een Feanatics-shirt uitgereikt, dragen dat tijdens de Clinic en mogen dat houden. Zelf moeten ze een voetbalbroekje, voetbalkousen en voetbalschoenen meenemen. Belangrijk is dat ze bij het startmoment omgekleed zijn, zodat we direct kunnen indelen en beginnen.

De leiding is in handen van medewerkers van SC Heerenveen. Een spetterend begin van de laatste dag van de jubileumweek. Tijdens en na deze Clinic staan er een aantal opblaasbare speeltoestellen opgesteld, dus ook voor broertjes en zusjes, die naar jullie willen komen kijken is er tussendoor iets te beleven. Voor je ouders is het natuurlijk ook mooi om even te kijken wat je allemaal kunt en wat je nog leert.

De rest van de dag is er nog van alles te beleven op ons sportpark. 

Na afloop van de Clinic krijgen alle spelers nog een jubileumverrassing!

Wij zeggen, aanmelden dus: bij jullie leider(s).

Conny Notebomer, Karla Veenstra, Richard From en Arjen de Jong, Jubileumcommissie.