SJO Feanstars en het coronavirus

Hier volgt een overzicht van de richtlijnen zoals de SJO Feanstars ze de komende tijd gaat hanteren. De regels zijn gemaakt vanuit de nieuwe RIVM-richtlijnen die ons op 13 oktober 2020 zijn medegedeeld.

Deze regels gaan gelden vanaf donderdag 15 oktober aanstaande.

Trainingen
De trainingen gaan gewoon door volgens het bestaande trainingsschema. Omdat senioren wel mogen blijven trainen/sporten (zij het onder heel beperkte voorwaarden) laten we het bestaande schema zoals het is. Voor de JO19 en MO19 geldt helaas: iedereen van 18 jaar en ouder doet even niet meer mee. Hier zijn ook géén uitzonderingen op!

Wedstrijden
Er mogen onderlinge wedstrijden op zaterdag gespeeld worden. Doe dit ook zoveel mogelijk! Eventueel kunnen de lijncoördinatoren hierin een coördinerende rol vervullen. Wedstrijden altijd aanmelden bij het wedstrijdsecretariaat, zodat alles in Sportlink komt te staan. Dit geldt ook voor trainingen op zaterdag, mocht je dit als team willen: aanmelden bij het wedstrijdsecretariaat. De indeling van de wedstrijden en trainingen op zaterdagen zullen we dan vrijdags met jullie delen.

Accommodaties
Clubhuizen, kleedruimten en dus douches blijven dicht. Dit betekend dat kinderen aangekleed en wel op het sportpark komen en zo ook weer naar huis gaan. Dit geldt ook voor eventuele scheidsrechters bij wedstrijden.

Toeschouwers
Publiek, toeschouwers, ouders en/of begeleiders zijn even niet welkom op het sportpark. Uiteraard mogen kinderen worden afgezet of meegegeven aan de trainers/leiders maar daarna blijft men niet op het sportpark of op het parkeerterrein hangen.

Overige
Voor de rest blijven alle maatregelen van het RIVM gelden waarbij de anderhalve meter regel ook voor jeugd van 13 – 18 jaar geldt. Dus zodra een training of wedstrijd is afgelopen gaat de anderhalve regel weer gelden!

Allen veel succes de komende periode en blijf gezond!

Klik hier voor de coronamaatregelen van v.v. ’t Fean ’58