Spaar voor ’t Fean ’58 bij Albert Heijn!

Van 13 september tot en met 3 oktober organiseert Albert Heijn Nederland samen met de KNVB de spaaractie ‘Voetbalpassie’ voor alle voetbalclubs. In het hele land (dus alle Albert Heijn vestigingen!) kun je hier bij het doen van jouw boodschappen sparen voor ‘t Fean ‘58.

Hoe werkt het:
1. Download de Albert Heijn App
2. Activeer Voetbalpassie op het hoofdscherm en selecteer ‘t Fean ‘58
3. Spaar bij iedere €1,- aan deelnemende producten een Voetbalpassie-punt
4. Doneer bij iedere volle spaarkaart van 10 punten, €1,- aan ‘t Fean ‘58

Als je spaart maak je via Albert Heijn Nederland kans op mooie prijzen, bijvoorbeeld een tripje met je voetbalteam naar de Red Bull Academy in Leipzig, een meet en greet met niemand minder dan Lieke Martens en nog veel meer!

Maar… samen met onze hoofdsponsor Albert Heijn Surhuisterveen hebben we voor de beste spaarders voor onze club ook mooie prijzen beschikbaar, dus spaar je mee voor ‘t Fean ‘58 dan maak je extra kans op mooie prijzen! Welke prijzen dit zijn wordt later bekend gemaakt.

Vergeet ook niet om jouw familie en vrienden, uit het hele land, te vragen om te sparen voor onze club. Het kost weinig moeite, maar heeft een grote impact op de clubkas!

Mocht het jou niet lukken om de app te koppelen aan ‘t Fean ‘58, stuur dan een appje naar 06-33 85 06 66 of kom maandagavond 13 september tussen 19.00 en 20.00 uur langs in ons clubhuis en wij zorgen voor de installatie!