Sparen voor de club!

Op dit moment doet onze vereniging mee aan diverse acties waarmee we de clubkas kunnen spekken en dus kunnen investeren in de toekomst. Hieronder een kleine opsomming waarmee iedereen de club kan helpen.

Rabo Clubkas Campagne
Tussen 15 en 30 juni a.s. mogen alle leden van Rabobank Drachten Friesland Oost weer stemmen op hun favoriete vereniging(en). Ook als v.v. ’t Fean ’58 doen we hier dit jaar aan mee. De opbrengst zullen wij steken in voetbalmaterialen voor de SJO Feanstars en senioren, en daarnaast het verduurzamen van onze accommodatie. Als je reeds klant bent betekend het niet dat je ook automatisch lid bent van de Rabobank. Iedereen die voor 1 mei lid is geworden heeft de mogelijkheid om dit jaar te stemmen, dus schroom niet en meld je aan!

Albert Heijn spaarzegels
De clubhuiscommissie wil graag sparen voor nieuw glaswerk. Onze hoofdsponsor Albert Heijn Surhuisterveen heeft momenteel een actie voor borrelzegels, welke loopt tot en met 27 mei a.s. Iedereen die zegels over heeft kan deze doneren aan onze vereniging door ze te deponeren in de spaarpot in het clubhuis.

Poiesz Jeugdsponsoractie
De laatste week van de jeugdsponsoractie van de Poiesz is bijna ingegaan. Onze jeugdafdeling SJO Feanstars doet hieraan mee bij de Poiesz in Opende, waar vorige week ook de meiden onder 15 een geweldige promotieactie voor de Feanstars hebben uitgevoerd. Kortom: spaar voor de SJO Feanstars, en doe uw munten in onze koker. De munten zijn ook in te leveren in het clubhuis in de daarvoor bestemde pot.

Jumbo Sponsoractie
v.v. ’t Fean ’58 doet dit jaar ook mee aan de sponsoractie van de Jumbo, welke nu bijna vier weken onderweg is. Nog tot en met 12 mei kan er gespaard worden voor diverse regionale vereniging, dus de keus lijkt gemakkelijk om voor de mooiste vereniging te sparen. Het opbrengstdoel is gelijk aan die van de Rabo Clubkas Campagne, dus de hele vereniging profiteert hiervan!

Kortom: iedereen kan zonder veel inspanning sparen voor onze vereniging! Namens alle (voetballende) (jeugd)leden, alvast hartelijk dank!