Startweekend

Om het nieuwe seizoen goed te beginnen heeft het bestuur samen met de diverse commissies besloten om in het weekend van 21 en 22 augustus een startweekend te organiseren, met meerdere activiteiten voor jong en oud.

Vrijdag 21 augustus gaan we het traditionele Willem Frankena Mixtoernooi houden, deelname is voor alle voetballiefhebbers van zestien jaar en ouder. De aftrap van het toernooi is om 19.00 uur, waarna alle teams weer meerdere wedstrijden spelen. Opgeven voor het toernooi kan via het formulier hieronder.

Naast het mixtoernooi zal deze avond tevens de ruilbeurs van de voetbalplaatjesactie plaatsvinden, welke oorspronkelijk in april gepland stond. Albert Heijn Surhuisterveen zal aanwezig zijn met nog vele extra plaatjes, zodat iedereen zijn plaatjesboek alsnog vol kan krijgen.

Op de zaterdag zullen vele teams oefenwedstrijden spelen, zo speelt ons tweede elftal tegen sv Oosterwolde 2 en ook ons eerste elftal speelt om half drie tegen sv Oosterwolde. De hele middag zullen er luchtkussens staan voor de jongste jeugd en zal er genoeg te beleven zijn voor iedereen. In de derde helft komt Zanger Bertus ons terras van muziek voorzien.

Opgeven Willem Frankena Mixtoernooi:

Voornaam: (verplicht)

Achternaam: (verplicht)

E-mailadres: (verplicht)

Team: (verplicht)

Positie: (verplicht)

Opmerkingen:

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met het publiceren van jouw naam op de teamindelingen.