’t Fean ’58 doet mee in zaalvoetbaltoernooien

Timpani Welzijn Open Friese Kampioenschappen zaalvoetbal in Franeker

Ons zaalvoetbal team doet hier aan mee. Voorronden 30 December 2015.

Een uniek toernooi met het grootste aantal deelnemende teams in Noord Nederland, waar 48 vrouwenteams en 96 mannenteams strijden om aantrekkelijke geldprijzen. We hebben het totale prijzengeld dit jaar verhoogd! De hoofdprijs bij de heren bijvoorbeeld bedraagt dit jaar 1000 Euro. De winnaar bij de dames neemt 650 Euro mee naar huis. We starten dit jaar met de voorrondes op 30 december 2015 en gaan verder op 4, 5, 6, 7 en 8 januari 2016. Zaterdag 9 januari 2016 zijn de finalewedstrijden. Dit alles vindt plaats in sporthal de Trije te Franeker.

DHW toernooi (De Haan Westerhof toernooi)

Op woensdagavond 23 december en maandagavond 28 december zullen van dit evenement in de sporthallen te Buitenpost en Harkema de voorrondes plaatsvinden. De finaleavond is gepland op woensdagavond 30 december in de Surventohal te Surhuisterveen. Een selectie van veldspelers van t’ Fean’58 nemen hieraan deel.

In totaal zullen twintig verenigingen voor dit evenement worden uitgenodigd.

Er worden vier poules van vijf teams d.m.v. loting samengesteld.

’t Fean’58 speelt 28 December in de Fûgelkamp in Harkema en komt uit in poule 4 met: Harkemase Boys, vc Trynwâlden (zo.1), Kootstertille, v.v. Rottevalle. De twee hoogst eindigende teams van iedere poule plaatsen zich voor de finaleavond.