’t Fean ’58 en Slagerij de Toer ook in coronatijd actief

Het is weer november! Traditioneel de maand waarin v.v. ’t Fean ’58 de jaarlijkse snertactie organiseert. Door de huidige omstandigheden kan deze dit jaar helaas niet in dezelfde vorm door gaan, dus helaas geen deur aan deur verkoop. Toch wil de activiteitencommissie deze jaarlijkse actie in samenwerking met één van de slagers uit Surhuisterveen in een andere vorm door laten gaan. De verkoop zal dit jaar online plaatsvinden en de actie is uitgebreid!

In samenwerking met Slagerij de Toer is besloten om dit jaar snert, rookworsten en droge worsten te gaan verkopen. U kunt de verschillende producten online bestellen en deze zullen op zaterdagochtend 28 november bij u thuis worden bezorgd. Betaling vindt plaats doormiddel van een online betaalverzoek.

Het is mogelijk om de heerlijke producten van Slagerij de Toer te bestellen tegen onderstaande bedragen:
– Snert: €5,-
– Rookworst: €3,50
– Droge worst: €3,-

Bestellingen kunt u plaatsen door hier te klikken.

v.v. ’t Fean ’58 is trots op de samenwerking met en de bereidheid van Slagerij de Toer. Gedurende de coronapandemie gaan de onkosten binnen de vereniging gewoon door. Als vereniging houden wij op de jaarlijkse begroting rekening met de opbrengsten van verschillende activiteiten. Het is daarom geweldig dat we de snertactie op alternatieve wijze door kunnen laten gaan. Koop snert, een rookworst en/of een droge worst en steun v.v. ’t Fean ’58 en Slagerij de Toer.