’t Fean ’58 pakt groots uit op 65-jarig jubileum

Op 23 juni 1958 zag voetbalvereniging ’t Fean ’58 uit Surhuisterveen het levenslicht, alle reden voor de club om dit jaar het 65-jarig jubileum van de club te vieren. Sinds enkele maanden is een speciaal opgerichte jubileumcommissie bezig om een mooi programma op te stellen, en dat staat op dit moment al stevig in de steigers. De bedoeling is om van donderdag 22 juni tot en met zaterdag 24 juni terug te kijken op 65 fantastische jaren in het ‘blau-wyt-read’, met een verscheidenheid van activiteiten voor jong èn oud!

Sneak preview van hoe het jubileumshirt geleverd wordt

De donderdagavond zal in het teken staan van de vrijwilligers en sponsoren, zij worden uitgenodigd voor een speciale avond waarin KNVB scheidsrechter Bas Nijhuis de gasten zal toespreken met zijn ervaringen in het voetbalwereldje, maar zeker ook daarbuiten. Op vrijdag is het de beurt aan de leden en supporters, zij strijden die avond in een geweldige pubquiz om de speciale jubileumprijzen. Deze quiz zal volledig in het teken staan van dé voetbalvereniging uit Surhuisterveen met daarnaast de welbekende algemene voetbalvragen. De activiteiten zullen allemaal plaatsvinden in en rondom het clubhuis op Sportpark ’t Ketting, waar ook een grote tent dienst zal doen als onderkomen in het jubileumweekend.

Speciaal voor het jubileum heeft ’t Fean ’58 een retroshirt laten ontwikkelen. Deze is spoedig te koop via de website van de vereniging, en zal geleverd worden in een speciale giftbox. Daarnaast is het voor de kopers ook mogelijk om nog een speciale jubileumverrassing hier aan toe te voegen.

Op de zaterdag zal het feest los barsten op Sportpark ’t Ketting, waar de dag begonnen wordt met een programma voor alle jeugdspelers die de club rijk is. In de middag is het de beurt aan vele oud-spelers, vrijwilligers, supporters, sponsoren en leden, waar er onder het genot van hopelijk een lekker zonnetje een reünie- en voetbalmiddag op het programma staat. De middag zal worden afgesloten met diverse foodtrucks, zodat ook de inwendige mens niet vergeten wordt.

Vanaf half acht is het tijd voor coverband Exposure om het jubileumweekend tot in de late uurtjes af te sluiten, en met zijn allen terug te kijken op de afgelopen 65 jaar, en vooruit te kijken naar wat komen gaat: vanaf 1 juli 2023 zal ’t Fean ’58 verdergaan in Fusieclub Surhústerfean.