’t Fean ’58 start met 7 tegen 7 herenvoetbal

Komend seizoen groeit de seniorenafdeling van onze vereniging met grote sprongen. Zo komt er een compleet elftal aan jeugdspelers over naar onze B-selectie, en ook onze A-selectie wordt wederom uitgebreid. Daarnaast wordt ook het damesvoetbal steeds populairder. Vanuit onze leden kwam steeds vaker de vraag of het mogelijk is om een 7 tegen 7 team voor de heren op te richten. Na diverse gesprekken en inventarisaties is gebleken dat hier voldoende animo voor is, en wij hiermee dus in een behoefte kunnen voorzien.

Bij het 7 tegen 7 voetbal speel je op een half veld samen met je leeftijdsgenoten, de minimale leeftijd is 35 jaar. De wedstrijden vinden één keer per maand plaats, op een vrijdagavond speel je drie wedstrijden tegen de andere teams uit de competitie. De speellocatie wisselt hierbij steeds af.

Mocht je daarnaast ook nog willen trainen, dan ben je vrij om elke donderdagavond aan te schuiven bij onze rest-senioren. Zij spelen elke donderdag een grote partij, om daarna gezellig na te zitten in ons clubhuis.

Heb je interesse om in dit team te voetballen? Dan kun je je hier aanmelden als spelend lid (7×7) van onze mooie vereniging. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Jan Lammers, bestuurslid technische zaken, via de e-mail of via 06 – 30 78 03 96.