’t Fean ’58 voortvarend van start in DHW-toernooi

Gisteravond, vrijdag 23 december, heeft ons damesteam de finalewedstrijd van het DHW-toernooi weten te bereiken. Dit toernooi, wat al vele jaren tussen kerst en oud en nieuw gespeeld wordt in de gemeente Achtkarspelen, is vanaf dit jaar uitgebreid met een heuse damespoule! Natuurlijk is ook ’t Fean ’58 VR1 hier van de partij als hoogst geklasseerd damesteam in onze gemeente, en hoe! Op de voorronde avond, gespeeld in de sporthal te Buitenpost, werden alle wedstrijden gewonnen. In de laatste wedstrijd werd er afgerekend met Harkemase Boys VR1 na een spannende shoot-out, waar onze keepster de beslissende shoot-out wist te stoppen.

De finale van de damespoule wordt gespeeld op dezelfde finaleavond als die van de heren, voorafgaand aan de herenfinale. De finaleavond is als vanouds in de Surventohal te Surhuisterveen, en wel op vrijdagavond 30 december vanaf 18.30 uur!

Ons herenteam komt voor het eerst in actie op woensdag 28 december, in een poule met Futsal Buitenpost, VVT, vv Kollum en vv Dokkum. De eerste wedstrijd van de blauwhemden is om 19.06 uur!