’t Fean ’58 wint van LAC Frisia 1883

Het eerste elftal won gisteravond haar laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het komende seizoen. Op eigen veld werd LAC Frisia 1883 met 8-4 verslagen, detail: alle Feanster doelpunten kwamen van verschillende spelers.

Na een vroege achterstand waren het Erwin Tabak, André van der Molen en Jens Hamstra (strafschop) die de 3-2 ruststand bepaalden op een regenachtig Sportpark ’t Ketting.

In de tweede helft werd het eerste doelpunt koppend gemaakt door nieuwkomer Hessel Koonstra, waarna jongeling Jeffrey van der Meer het eens van afstand probeerde en raak schoot (5-2). In het restant van de wedstrijd waren het Frank ten Hoeve, Harm Vrij en Anne Jasper Rispens (foto, archiefbeeld) die het net achter de doelman van de Leeuwarders nog wisten te vinden.

Een goede voorbereiding, waar de gehele selectie speelminuten heeft gekregen, op de laatste bekerwedstrijd in de poulefase. Komende zaterdag komt GOMOS uit Norg op bezoek op ons sportpark. Om 17.00 uur wordt er afgetrapt in jacht op een ticket naar de volgende bekerronde!