Univé Voetbaldagen bij ’t Fean’58 en vv Surhuisterveen

Univé Voetbaldagen

Dit jaar organiseert Univé voor de 8e keer de Univé Voetbaldagen. Univé voetbaldagen is de Stichting Master Sport & Events. Een stichting die tot doel heeft om sporten voor kinderen te stimuleren en daarnaast sportverenigingen ondersteunt.

Univé Voetbaldagen is een voetbalevenement waar Univé met veel genoegen haar naam aan heeft verbonden. De Univé Voetbaldagen worden georganiseerd in de mei-vakantie (4 dagen) .

Tijdens deze dagen wordt er 4 dagen getraind en gevoetbald. de trainingen worden gegeven volgens de Total Soccer Method, ontwikkeld door De Voetbalschool.

De Univé Voetbaldagen is een evenement dat wordt georganiseerd door de deelnemende verenigingen, met ondersteuning van Stichting Master Sport & Events in Groningen, Univé is uitsluitend aan het toernooi verbonden als sponsor.

Sinds de start in 2008 zijn de Univé Voetbaldagen uitgegroeid tot een evenement, welke gehouden wordt op verschillende locaties in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht en Flevoland.

Dit jaar wordt er bij vv Surhuisterveen/vv ’t Fean’58 de Voebaldagen op 4, 6, 7 en 8 mei 2015 gehouden. Je kan je opgeven op de volgende website – Univé Voetbaldagen