Vacature trainer B-selectie

’t Fean ’58 is voor komend seizoen op zoek naar een trainer voor de B-selectie. De B-selectie is een mix tussen ervaren (oud eerste elftal) spelers en jonge jongens, die net vanuit de jeugd (SJO Feanstars) zijn doorgestroomd. De B-selectie levert elke zaterdag spelers aan het tweede elftal (reserve eerste klasse) en derde elftal (reserve vierde klasse).

Van de nieuwe trainer wordt verwacht dat hij of zij op elke dinsdag en donderdagavond de trainingen verzorgd, en daarnaast de coaching van het tweede elftal tijdens de wedstrijden op zich neemt. De trainer moet in staat zijn om de spelers tijdens de goede en afwisselende trainingen beter te maken op technisch en tactisch gebied, zodanig dat zij mogelijk in de toekomst mogelijk door kunnen stromen naar de A-selectie. Daarnaast dient de nieuwe trainer structureel te communiceren met de trainers van de A-selectie, begeleiding derde elftal, trainers SJO Feanstars JO19, de technische commissie en het overige kader van de senioren.

’t Fean ’58 heeft de nieuwe trainer veel te bieden. Goede trainingsfaciliteiten, een volledige technische staf rondom het tweede elftal (begeleider, verzorger en assistent-scheidsrechter) en bovenal een warme en gezellige vereniging, waar het wij-gevoel bovenaan staat. Naast een vergoeding zijn ook opleidingsmogelijkheden bespreekbaar.

Denk jij dat je geschikt bent voor bovenstaande functie? Stuur dan je motivatie en CV naar Jan Lammers, technischezaken@fean58.nl.