Vacatures seizoen 2018/2019

Voor komend seizoen is v.v. ’t Fean ’58 opzoek naar meerdere vrijwilligers voor onderstaande functies. Vrijwilligers zijn de levensader van onze club, mocht er een leuke vacature voor jou tussen zitten neem dan contact op met de genoemde persoon. ’t Fean ’58 hecht veel waarde aan haar vrijwilligers, en organiseert geregeld leuke activiteiten om haar waardering te laten blijken, denk aan bijvoorbeeld vrijwilligersavonden.

Penningmeester hoofdbestuur
Heb jij affiniteit met geldzaken, voetbal en v.v. ’t Fean ’58? Dan zijn wij opzoek naar jou! Als penningmeester zorg je samen met onze administratie dat de financiën van onze prachtige vereniging geregeld worden en heb je zitting in het hoofdbestuur. Meer informatie of interesse? Neem dan contact op met Gerard Veenstra, voorzitter@fean58.nl.

Notulist hoofdbestuur
Altijd als eerste op de hoogte zijn van bestuurs beslissingen, en ben je scherp in verslaglegging? Dan zoeken we jou! Als notulist notuleer je de vergaderingen van het hoofdbestuur, en zorg je voor de uitwerking hiervan. De notulist is geen lid van het bestuur. Meer informatie of interesse? Neem dan contact op met Gerard Veenstra, voorzitter@fean58.nl.

Commissieleden diverse commissies
De Feanstarscommissie, sponsorcommissie, activiteitencommissie, clubhuiscommissie en Club van 100 zijn altijd opzoek naar commissieleden. Denk jij geschikt te zijn voor één van deze commissies? Schroom dan niet, en neem contact op met Wessel Westra, internezaken@fean58.nl.

Trainer C-selectie
De C-selectie is voor komend seizoen nog opzoek naar een trainer. Klik hier voor de volledige vacature. Voor meer informatie of interesse kan er contact worden gezocht met Jan Lammers, technischezaken@fean58.nl.

Leider derde elftal
Het derde elftal is voor het seizoen 2018/2019 op zoek naar een leider (m/v) voor de zaterdagmiddag. Dit fanatieke team, met spelers tussen de 20 en 35 jaar, kan wel enige sturing gebruiken. Heb jij (een beetje) verstand van voetbal, en houdt je van gezelligheid? Neem dan contact op met Jan Lammers, technischezaken@fean58.nl

Leider dameselftal
De samenwerkende vrouwen van sv Houtigehage/’t Fean ’58 VR1 zijn voor komend seizoen op zoek naar een leider (m/v). Voor meer informatie over de functie en dit enthiousiaste damesteam kan er contact opgenomen worden met Michel Weisser (trainer), 06 – 44 08 00 23.

Keukenmedewerker zaterdagmiddag
Heb jij zin om eens in de zoveel weken de keuken te bezetten en iedereen te voorzien van een warme snack? Neem dan contact op met de clubhuiscommissie via Japke From, fromwit@planet.nl. Horecaervaring niet vereist!

Barmedewerker zaterdagmiddag
Wil jij wel eens aan de andere kant van de bar staan tijdens de wedstrijden van onze senioren? Neem dan contact op met de clubhuiscommissie via Japke From, fromwit@planet.nl. Gezelligheid gegarandeerd!

Barmedewerker zaterdagochtend
Ook op de zaterdagochtend, tijdens de wedstrijden van SJO Feanstars, is het altijd een gezellige drukte in ons clubhuis. Hiervoor zoeken wij nog enthousiaste medewerkers. Lijkt dit je wat? Neem dan contact op met de clubhuiscommissie via Japke From, fromwit@planet.nl.

Barmedewerker doordeweeks
Het unieke aan onze vereniging is, is dat het clubhuis elke trainingsavond geopend is. Van maandag tot en met donderdag kan iedereen terecht in het clubhuis voor een bak koffie of een koud biertje. Ook in geval van nood, denk aan ongevallen tijdens (jeugd)trainingen, is dit geen overbodige luxe. Daarnaast is het clubhuis voorzien van een AED. Om elke avond open te zijn is de clubhuiscommissie nog opzoek naar meerdere barmedewerkers, dit mag ook in duo’s. Neem voor meer informatie contact op met de clubhuiscommissie via Japke From, fromwit@planet.nl.

Jeugdtrainers en -leiders
Om alle jeugd van de SJO Feanstars wekelijks te laten voetballen zijn vele leiders en trainers nodig. Heb jij zin om de jongste jeugd veel plezier te laten beleven in de mooiste sport die er is? Neem dan contact op met de afdeling technische zaken van SJO Feanstars, technischezaken@feanstars.nl.

(Jeugd)scheidsrechters en spelbegeleiders
Om alle wedstrijden in goede banen te leiden zijn er scheidsrechters (vanaf de junioren) en spelbegeleiders (pupillen) nodig. Zonder scheidsrechter kan er niet gevoetbald worden, dus meld je aan. Ook als je maar een paar keer per jaar kunt en wilt fluiten is dit geen probleem, alles is bespreekbaar. Voor seniorenscheidsrechters neem contact op met Bob de Jong, bestuurslid wedstrijdzaken, wedstrijdzaken@fean58.nl. Voor de jeugd kan er contact opgenomen worden met Gerard Atsma, wedstrijdsecretariaat SJO Feanstars, wedstrijdsecretariaat@feanstars.nl.